CBD kapljice

CBD olje oziroma CBD kapljice se imenujejo tudi kanabidiol, to pa je tekočina, ki ima oljčno teksturo, ta pa je pridelana iz vršičkov industrijske konoplje. Industrijska konoplja iz katere pa so cbd kapljice pridelane imajo zelo majhno vsebnost THCja in to samo 0.2%, to pa tudi pomeni, da je legalna za vzgojo in pa seveda tudi pridelavo. Kanabinoida CBD in THC sta si sorodna in sta si zelo podobna, saj si ta delita ogromno svojih zdravilnih lastnosti, pri samemu zdravljenju, pa se ta dva dopolnjujeta, ta pa tudi nista psihoaktivna, tako da je njuna uporaba pri nas v Sloveniji popolnoma legalna, tako da nikar skrbeti.

cbd kapljice

Za CBD kapljice lahko rečemo, da so ta v primerjavi zelo blizu z oljem, katerega je izdeloval Rick Simpson iz hašiša. CBD kapljice vsekakor ne moremo primerjati z konopljinem oljem, katerega uporabljamo pri kuhi ali pa peki, saj je ta pridelan iz celotne rastline, kjer je sama koncentracija kanabinoidov v zares zelo nizkih količinah so pa ti seveda prisotni. Pri CBD kapljicah pa imam zaradi pridelave samih vršičkov, veliko večjo procentno koncentracijo. Risk Simpson je tudi mnenja, da če bi pri naših otrocih vsakodnevno hrano dodali kapljico ali pa dve cbd smole, da bi s tem izkoreninili hujše bolezni, kot so multipla skleroza, diabetis, rak in še mnogo ostalih hujših bolezni.

CBD kapljice iz izvlečkov torej iz ekstrakta vršičkov ali pa cvetov konoplje, vrhunske metode ekstrakcije, ki se pri sami predelavi izkažejo kot pomembne, saj te poleg CBD, torej kabinoida omogočijo tudi obstoj kisline, ki je imenovana CBDa, ta pa je za naše telo ravno tako zelo pomembna. Vsi CBD izdelki so bili izbrani, zaradi svoje preverjeno najvišje kakovosti, ki jo poznamo danes na trgu. To cbd olje ali kapljice oziroma kanabinoide  pa se uživa oralno, preko kapalke, to pa boste dobili zraven stekleničke cbd kapljic