Tisk kuvert so ključ do prepoznavnosti in profesionalnega vtisa

Nepogrešljiv del vsakodnevnega uporabljenega materiala so vsekakor kuverte. Zato je ključnega pomena, da je tisk kuvert opravljen na najvišji ravni kakovosti, saj morajo zagotoviti varovanje vsebine. Vendar pa kuverte niso le to – lahko jih uporabljamo tudi za vstavljanje vabil za poroko, kar pomeni, da mora kuverta ustrezati celotnemu vabilu. Pri podjetju Tisk 24,ki nudi tisk kuvert se zavedajo pomembnosti kuvert in spremljajočega spektra. To pomeni, da že pri oblikovanju, izdelavi in tisku razglednic posebno pozornost posvečajo kakovosti papirja, obliki, barvi in velikosti kuvert. Vse to izdelujejo po vaših željah in potrebah, da bodo kuverte pravilno izpolnjevale svojo nalogo in ustrezale vašim pričakovanjem.

 

Kuverte

Personalizirane kuverte so kuverte, ki so posebej prilagojene vašim željam in potrebam. Lahko vključujejo logotip, slogan ali katerokoli drugo grafično podobo vašega podjetja. Prav tako jih lahko uporabljate za vabila na poroko, dogodke ali rojstne dneve. Personalizirane kuverte so prilagodljive in se lahko prilagajajo skoraj vsem namenom. Pri Tisk 24 vam omogočajo hitro oblikovanje in tisk kuvert. Lahko jim že pošljete svojo zasnovano idejo ali pa jim omogočite sodelovanje z njihovo izkušeno ekipo, ki vam bo pomagala pri izdelavi kuvert. Skupaj se lahko dogovorite o želenih podrobnostih, kot so velikosti kuvert (npr. A5, A4, itd.), barve kuvert in druge malenkosti, ki bodo ustrezale vašim potrebam.

Če vodite svoje podjetje, verjetno razumete, zakaj so kuverte še vedno pomembne, kljub napredku interneta. Čeprav veliko sporočil skomuniciramo preko elektronske pošte, je fizično pošiljanje še vedno prisotno. Kuverte se uporabljajo za pošiljanje zaupnih dokumentov, priporočenih pošiljk, oglasnega gradiva in podobno. Zaradi tega je ključnega pomena, da podjetje uporablja kuverte, ki že na prvi pogled jasno pokažejo, kdo je pošiljatelj. Ko govorimo o brandiranju, mislimo na vključitev logotipa podjetja, ki takoj sporoči prejemniku, od koga prihaja pošiljka. V večjih podjetjih prejmejo vsak dan veliko pošte, zato vam tako omogočanje prepoznavnosti v množici pisem resnično koristi. Na ta način kuverta postane obraz vašega podjetja, podobno kot vizitke in drugi materiali, ki prihajajo iz vaših rok. To je pomemben del marketinške strategije, ki kaže na to, da nekaj dajete nase.