Časopis Nadlani

Mediji so v zadnjih desetletjih zelo aktivn, seveda pa na začetku bili le v obliki časopisa nato pa so se razširili na radije, televizorje in računalnike oziroma na splet. Medij Nadlani je medij ki ga poznamo v dveh oblikah, prva in bolj znana oblika tega medija je časopis, druga oblika ki je nastala pozneje pa je spletni časopis. Spletni časopis Nadlani je dostopen na vseh regijah in je brezplačen, navaden časopis pa je brezplačen na regiji dolenjske ter posavske, za druge kraje pa je potrebno plačati. Spletna stran časopisa se redno posodablja, klasičen časopis pa izide enajskrat na leto z odličnimi članki iz naše regije.

nadlani

Medij Nadlani je bolj znan kot lokalni časopis, saj ima večino novic iz regije dolenjske in posavja, poleg tega pa je tudi brezplačen v teh regijah. Časopis ima splošne članke, to pomeni da piše o vseh različnih temah kot je šport, novice, zdravje, kulinarika, multimedija, avto-moto ter zanimivosti. Poleg tega ima spletni medij tudi male oglase na katerih lahko vsi prodajajo ali pa kupujejo rabljene predmete. Za spletni časopis Nadlani lahko tudi sami prispevamo kakšen zanimiv članek ki si ga bodo lahko ljudje ogledali na spletu, če želimo prispevati članke se moramo prijaviti, prijava je zelo preprosta in hitra, za tem pa le še napišemo članek, dodamo sliko in ga objavimo. Njihov časopis je odličen saj se z njim lahko zamotimo za nekaj časa hkrati pa izvemo kaj se dogaja v naši regiji.

Če si želite ogledati nekaj zelo zanimivih člankov obiščite spletno stran Nadlani lahko pa tudi naročite njihov časopis, če ste v občinah Novo mesto, Sevnica, Trebnje, Mokronog-Trebelno, Šentrupert, Škocjan, Mirna Peč, Šmarješke toplice, Mirna, Žužemberk in Šentjernej lahko dobite časopis zastonj če pa ste v drugih občinah pa lahko naročite časopis po zelo nizki ceni.