Avto preproge podjetja Gledring so natančno narejeni po merah avta

Avto preproge podjetja Gledring so natančno narejeni po merah avta. Gledring avto preproge so preproge, ki so natančno zmerjene in narejene iz najbolj kakovostnih materialov.

Kot je že napisano so preproge narejene po merah avtomobila tako, da strankam ni treba skrbeti če bo preproga prevelika za avto ali pa celo premajhna. Podjetje z visokimi robovi nudi najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Gumi tepihi so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki poskrbijo da se preproga ne premika prosto ali se pomaknejo pod stopalke avtomobila, kar je lahko zelo nevarno. Podjetje uporablja take materiale pri proizvodnji da so človeku prijazni. Gumi preproge zato tudi dobro dišijo in brez kakršnih koli strupenih primesi. Preproge ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski indistriji. Gumi tepihi imajo vse certifikate vključno z Eko certifikatom. Gledring preproge so namreč narejeni iz naravne mehke gume, ki vam bo nudila močan opijem pod nagami.

avto preproge

Tukaj so razlogi zakaj se odločiti za nakup gumi tepihov Gledring: -Popolno prilaganje: Gumi tepihi Gledring so narejeni po visoki natančnosti in nudijo popolno prilaganje vašemu vozilu. – Odlikovani z nagrado: Podjetje je za gumi preproge prejelo prestižno nagrado za kakovost in design. -Enostavno čiščenje: Gledringove gumi preproge so prilagojene hitri in enostavni negi z super Eko čistilom za suho pranje Gledring ali visokotlačnim čistilcem. Čiščenje tepihov še nikoli ni bilo tako enostavno. -Skrb za okolje: Podjetje Gledring je inovativno podjetje, ki konstantno strmi k izboljšavam, ki pomagajo k skrbi za okolje. -Slovenska kakovost: Gumi preproge Gledring so proizvedene v Sloveniji in že od 1949 postavljajo visoke standrde kakovosti na tržišču po celem svetu. Danes je že skoraj vsako evropsko vozilo opremljeno z gledring preprogami. Gumi preproge Gledring so prepoznavni zaradi edinstvenega dizajna. Preproge za avto so enostavne za vzdrževanje saj so linije zasnovane tako, da se gumi tepihi enostavno čistijo. Avto preproge Gledring so res prava odločitev če izbirate preproge za svoj avto.