Šotori za celotno družino

Začele se bodo počasi počitnice in ljudje smo različni radi dopustujemo na različne načine. Nekateri vztrajajo še vedno po hotelih, nekateri gredo raje v apartmaje, vedno več pa nas je takšnih , ki preživljamo dopust bolj na izi. To smo tisti, ki radi kampiramo in seveda spimo v šotorih. Šotor ja tudi za nas že 12 leto dopust, saj v njem uživamo, se nekako počutimo bolj sproščeno. Nekaj o šotorih si lahko preberete tudi na tej strani https://camp-ing.si/sotori/, mogoče si boste tudi katerega naročili, za letošnje počitnice.

Šotori so za vse tiste, ki res radi dopustujejo bolj preprosto, ki niso občutljivi. Moramo vedet, da kamp ni hotel, nimate vse na roki, kot v hotelu. Tu ni kuhinje, morate vzeti vse bolj preprosto dopustovanje. Kampiranje v šotoru je res nekaj najlepšega, še lepše pa je, ko imaš pri šotoru prelep razgled. In kakšni šotori so najboljši za vas in vašo družino se mogoče kdo vpraša. Seveda vse je odvisno kje boste dopustovali, ali bo to morje ali mogoče hribi. Potem koliko vas je v družini, boste vsi v enem šotoru, ali bodo otroci v svojem. Kateri mogoče že dalj časa kampiramo in menjavamo čez čas šotor, nekako vemo kaj kupiti. Bolj težko je za vse tiste, ki se prvič odločajo za takšno dopustovanje. Šotori so zelo različni, tako tudi različnih oblik. Najbolj pomembno je, da kupimo takšnega, da ima čim večji vodni stolpec, mogoče integrirano dno, to pomeni, da se dno drži samega šotora. Če sami ne veste izbrati pravega, mogoče za pomoč vprašate kakšnega strokovnjaka v trgovini, mogoče kakšnega prijatelja.

Ni šotor in dopust samo za tiste, ki imajo radi bolj preproste počitnice, za tiste, ki so bolj preprosti ljudje. Tudi tisti kapirajo v šotoru, ki so mogoče bolj fini, ki imajo radi čistočo. Izberite si pravi šotor za vaše počitnice, boste videli, da boste uživali.