Ponve Woll za popolno pripravo hrane

Ključen del vsake kuhinje in nepogrešljive za pripravo različnih jedi so ponve. Kvalitetna ponev po ugodni ceni Woll se izkaže za naboljšo izbiro, saj je Woll vodilno ime v svetu kakovostnih kuhinjskih posod. Odkrijte različne vrste in edinstvene lastnosti, ki vam bodo pomagale izbrati pravo ponev za vaše kulinarične podvige. Ponve Woll so v različnih oblikah, zasnovane glede na specifične namene kuhanja. Nizke so idealne za cvrtje in pečenje raznovrstnih jedi, od zelenjavnih dobrot do mesnih jedi. Zaradi nizkih stranic so odlične za pripravo jajc, zelenjavnih jedi, zrezkov in polpetov. Modeli za palačinke imajo posebno obliko, ki omogoča enostavno peko popolnih palačink. Njihov nizek rob olajša obračanje in pečenje brez napora.

Ponve

Popolna priprava celih rib

Posebne ponve za ribe imajo večjo in ovalno obliko, idealno za peko celih rib z glavo in repom. Zahvaljujoč debelemu dnu posode Woll je toplota enakomerno porazdeljena, kar zagotavlja, da bo riba vedno popolno zapečena. S temi ponvami lahko ustvarite okusne ribje jedi, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne gurmane.

Več prostora za obilne obroke

Visoke izvedbe so idealne za pripravo obrokov, ki zahtevajo večji volumen in višino, kot so rižote, pražen krompir, golaž ali enolončnice. Zaradi svoje višine omogočajo pripravo večje količine hrane, kar je še posebej priročno za družinske obroke ali večja srečanja.

Žar okus v vaši kuhinji

Žar ponve so odlična izbira za pripravo mesa in zelenjave na žaru kar v vaši kuhinji. Njihova oblika in rebrasto dno poskrbita za jedi, ki so enako okusne kot tiste, pripravljene na pravem žaru. Posoda Woll zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini dna, kar pomeni, da bo vsak košček hrane popolnoma zapečen, tudi ob robovih posode.

Vok izvedbe so nepogrešljive pri pripravi azijskih jedi. Visoke stranice omogočajo hitro in enostavno pripravo okusnih azijskih specialitet, kot so piščančji chopsui, samostanska pojedina, mongolsko meso in še mnogo več.

Ne glede na vaše kulinarične želje in ambicije, boste v ponudbi našli popolno ponev za vsak namen kuhanja. Raziskujte številne modele, ki so oblikovani glede na specifične potrebe kuhanja, in odkrijte svet okusov, ki jih lahko ustvarite s pomočjo visoko kakovostnih ponv Woll.