Univerzalni Philips daljinec

Hitro se lahko zgodi, da zaradi naše neprevidnosti poškodujemo daljinec za televizor. Ali pa ga izgubite – da, tudi to se dogaja. Če ste lastnik televizije Philips, potem boste v takem primeru potrebovali tudi Philips daljinec. Vedno se sicer lahko odločite za originalen Philips daljinec, vendar pa boste zanj morali seči nekoliko globlje v žep. Najboljša in precej cenejša alternativa pa je odločitev za nakup nadomestnega ali univerzalnega daljinca. Ta je lahko enak ali podoben vašemu originalnemu, svoje delo pa seveda opravlja enako kvalitetno.

Philips daljinec

Nadomestni ali univerzalni Philips daljinec

Tako nadomestni, kot tudi univerzalni Philipsov daljinec sta veliko cenejša od originala in zato tudi bolj priporočljiva. Daljinec je namreč potrošni material, ki nam hitro lahko pade po tleh in se poškoduje, ga po pomoti kje založimo ali pa se preprosto pokvari in ne deluje več. V takem primeru se lahko odločite za nakup nadomestnega ali univerzalnega daljinca. Med njima obstaja nekaj manjših razlik, odločitev katerega boste izbrali pa je seveda popolnoma vaša.

Nadomestni Philips daljinec vam tehnični strokovnjaki programirajo preko računalnika točno za vaš model Philips televizorja. V ta namen boste ob nakupu morali poznati model vaše televizije ali oznako na originalnem daljincu. Na tak način boste lahko izbrali ustrezen Philips daljinec, ki bo po programiranju na vaš model, brezhibno deloval. Vsak Philipsov nadomestni daljinec pa ne ustreza vsakemu modelu televizije tega proizvajalca. Vendar ne skrbite. Če se vam to zgodi pri RTV servisu, se bodo namreč maksimalno potrudili in vam poskušali dobaviti ustreznega.

Univerzalni Philipsov daljinec pa se od nadomestnega razlikuje v tem, da ga pred nakupom ni potrebno programirati, saj ustreza vsakemu modelu Philipsove televizije. Ravno zaradi enostavnega sistema ‘izberi, plačaj in uporabljaj’ je univerzalni daljinec tako priljubljen med strankami.

Da bi bilo vaše gledanje televizije popolnoma nemoteno, so  poskrbeli pri podjetju RTV servis, kjer vam ponujajo pestro izbiro Philips daljincev. Prepričani smo, da se bo tudi za vašo televizijo našel tisti pravi, ki bo v vašem domu ostal še dolgo, dolgo časa.