Zakaj se odločiti za najem tiskalnikov

Vedno več pisarn se odloča za najem tiskalnikov. Razlog je predvsem zato, ker pri svojem delu potrebujejo napravo vrhunske kvalitete, katere nakup je lahko zelo drag. Najem tiskalnikov je zato veliko bolj ugoden način, s katerim bo vaše tiskanje in ostalo delo za potrebe pisarne veliko bolj ugodno. Ves čas najema so vam omogočene tudi servisne in druge podporne storitve, ki jih izvaja izkušena in s tehnološkim znanjem podkrepljena delovna ekipa.

Velika prednost tega sistema pa je tudi ta, da lahko napravo po izteku najema tudi odkupite. Tako boste na zelo ugoden in priročen način prišli do profesionalnega tiskalnika, ki vam bo služil še dolga leta.

najem tiskalnikov

Kakšen tiskalnik najeti

Za najem so vam na voljo le najbolj kakovostni ter zelo zanesljivi tiskalniki in multifunkcijske naprave. Te združujejo različne funkcije, kot so profesionalno črno-belo in barvno tiskanje, kopiranje, skeniranje in celo pošiljanje faksov. Pri podjetju Fiteh so vam na voljo zanesljivi in kakovostni tiskalniki Canon in Epson. Izbirate lahko med štirimi različnimi modeli, pri odločitvi pa vam bodo z veseljem svetovali tudi njihovi svetovalci.

Ali se boste odločili za tiskalnik ali multifunkcijsko napravo, je odvisno predvsem ot tega, za kakšne namene napravo potrebujete. Redko kdo pri svojem delu potrebuje zgolj tiskalnik, zato se številne stranke rade odločijo za najem multifunkcijske naprave, saj ta združuje več funkcij v eni napravi – tiskanje, skeniranje, kopiranje in faksiranje. Najem kvalitetnega tiskalnika ali multifunkcijske naprave je tako nujno za vsako resno in uspešno pisarno, ki ničesar ne prepušča naključju.

Cena samega najema je odvisna predvsem od vrste oziroma modela naprave za katero se odločite. Na končni znesek pa vpliva tudi za kateri način najema se odločite. Na voljo sta vam fiksni in variabilni način ali pa kombinacija obojega. Če niste popolnoma prepričani, za katero opcijo bi se odločili, vam svetujemo, da se obrnete na ustreznega strokovnjaka, ki vam bo pomagal pri izbiri najbolj optimalne možnosti.