Izdelava spletne trgovine

Se sprašujete kako bi hitro, enostavno in poceni prišli do lastne spletne trgovine, ki jo bo lahko upravljati? V podjetju Gorec d.o.o. vam izdelajo kvalitetno spletno trgovino, ki bo povsem po vaših željah in bo zadovoljila še tako zahtevnega kupca. Izdelava trgovine se pri tem podjetju res splača, saj so v svoji 12 letni zgodovini prodali že marsikateri izdelek in storitev. Da se to zares splača lahko preverite na njihovi spletni strani, ki jo boste z lahkoto našli saj če vpišete v iskalnik optimizacija spletnih strani, jih boste našli pod prvim zadetkom.

Izdelava trgovine se pri njih začne tako, da analizirajo ključno besedo, kar pomeni da za vaše izdelke najdejo iskane izraze ki jih ljudje največ iščejo oziroma vpisujejo v Google. Na osnovi analize nato stranki svetujejo kako bi bilo potrebno preurediti spletno trgovino, da se bo le ta pojavljala visoko v iskalnikih. V podjetju vam ponujajo vse kar je potrebno, da bo izdelava trgovine čim boljša ter da bo le ta zelo uspešna.

izdelava spletne trgovine

Uredijo vam gostovanje in registrirajo domeno, kar vam naredijo na hitrih in zelo zanesljivih strežnikih. To pomeni, da se bo vaša spletna stran zelo hitro odprla, saj si vsak to želi ki jo bo obiskal. Nato vam namestijo statistiko, da lahko analizirate in spremljate statistične podatke o obiskanosti strani. Izdelava trgovine bo seveda lepo oblikovana in tudi prilagojena za mobilnike ter tablične računalnike. Enostavno bo njeno upravljanje ter tudi izgled na pametnih napravah. Ko je izdelava trgovine končana vam jo povežejo s socialnimi omrežji.

Povprečna izdelava trgovine stane okrog 1000 evrov + ddv kar se zdi zelo ugodno. Cena vključuje tudi optimizacijo ter vse kar sem naštel zgoraj. Edini strošek, ki ga imate potem je podaljšanje domene ter spletnega gostovanja, kar znaša od 35 do 60 evrov na leto, s podjetjem pa nimate nobenega stroška več.