Kako si pomagati, da je artroza manj boleča?

Artroza je bolezen, kjer se obrabijo sklepi na nogah n na rokah, včasih tudi na drugih delih telesa. Je zelo pogosta bolezen, če posebej pri ženska in pri starostnikih. Velikokrat zbolijo tisti, ki dosti delajo enolične gibe, zato je to tudi poklicna bolezen. Artroza se zdravi na različne načine, s fizioterapijo in obkladki ter tudi z mazilom, ki ga najdete na tej povezavi smrekovo mazilo proti artrozi Smrekovit. To je mazilo, narejeno iz smrekovih vršičkov, ki ej izjemno učinkovito in takoj lajša ter pomaga pri težavah obolenj sklepov. Dostikrat se pojavijo hude bolečine v sklepih in tudi vnetja, ki jih to zdravilo lajša, saj imajo smrekovi vršički antibakterijsko delovanje.

artroza

Artroza in značilne simptome, ki se začnejo postopoma. Najprej se pojavi otrdelost udov in nato počasi tudi otekline ter bolečine v sklepih na rokah in na nogah. Zdravniki ne najdejo vzroka tej bolezni je pa zelo znano iz alternativne medicine ter nekaterih zdravniških raziskav, ga gre za prehransko težavo in preveč vnašanja mlečnih izdelkov v telo, ki povzročijo, da se kalcij odvaja iz telesa. Tak ose obrabijo sklepi, hrustanec in začno kosti propadati.

Da bi se preprečila artroza je torej treba spremeniti prehranske navade ter razbremeniti sklepe, ki so preveč obremenjeni. Zelo dobro je tudi obiskati fizioterapevta, ker je to dejavnost, ki močno pomaga pri tej bolezni, posebej pri tem da se skepi zataknejo. Čer je prisotna artroza, potem zjutraj težko vstanete in so vaši sklepi kot iz kamna. ter bolijo. Preden jih razmigate, to traja dosti časa terja bolečine. Zato uporabite mazilo Smrekovit, ki bo to olajšalo in pomagalo, da se bolezen zaustavi.

Vse predlagano je vredno preizkusiti in se potruditi, da odpravite to zahrbtno bolezen. Še posebej, če ste mlajši in imate še precej življenja pred seboj, pazite na svoje sklepe in kosti ter hrustanec. Izogibajte se tudi preveč napornemu športu.